Airwheel SR3, een slimme robotkoffer met visuele herkenning

Airwheel SR3 is een slimme robotkoffer die uitgerust is met real-time visuele herkenning en tracking-algoritmen. De robotkoffer kan automatisch volgen, op dezelfde manier als een huisdier zijn menselijke eigenaar volgt. Obstakels die de robot tijdens het volgen tegenkomt worden vermeden.

Naast automatisch volgen, kunt je de SR3 via Bluetooth bedienen. Er zijn drie besturingsmodi beschikbaar: 360 graden-modus met één hand, tweehandige bedieningsmodus en zwaartekracht-detectiemodus. Je kunt hem op afstand bedienen om met je huisdieren te spelen of andere zware reisitems erop te plaatsen, volledig genietend van het gemak dat AI biedt.

Een anti-verlies alarm zorgt ervoor dat er een geluid klinkt wanneer de eigenaar meer dan drie meter verwijderd is van de koffer.

Je kunt de Airwheel SR3 robotkoffer bedienen via je mobiele telefoon maar je krijgt ook de beschikking over een reserve afstandbediening voor als de batterij van je telefoon leeg is.

De robotkoffer is uitgerust met meerdere sensoren, waaronder een camera, radar en een ultrasone ontvanger, gekoppeld aan lokalisatie (SLAM) -technologie.  Met zijn visuele herkenning en detectie-algoritmen, kan hij de gebruiker onmiddellijk identificeren, in de gaten houden en volgen.

De Airwheel SR3 maakt ook gebruik van Bluetooth-technologie, die in combinatie met ultrasone en radardetectie, realtime 3D-surroundgegevens verzamelt. Met deze technologie worden de positie en grootte van obstakels nauwkeurig bepaald en reisroutes flexibel uitgezet via een AI-chip, zodat de koffer niet zal botsen met een voorwerp.

Met de afneembare 48,8Wh lithium-ionbatterij voldoet de SR3 aan de vereisten voor instapvluchten en kan hij je mobiele telefoon, tablet en andere elektronica opladen.