Gomer, een vriendelijke robot uitgerust met zachte handen

Als een robot voorwerpen oppakt wil je wel dat hij die voorwerpen niet breekt. Daarom is het handig als een robot “zachte handen” heeft. Gomer is zo’n robot en is te koop via crowdfunding website Indiegogo.

Gomer heeft een expressief gezicht en een grote klauw boven zijn hoofd. Je kunt spelletjes spelen met hem of je kunt hem trainen om voorwerpen op te rapen of zijn omgeving te verkennen.

Hij heeft een flexibele grijper en kan alles van eten tot drinken tot huishoudelijke artikelen vastpakken en bewaren. Fabrikant GLI uit China claimt dat Gomer de perfecte robotgenoot voor de kinderen is. Hij kan je kinderen onthouden, emoties herkennen, spelletjes spelen, grafische programmeermodus leren, enz.

Met een ingebouwde 720p-camera en wifi kun je ook spelen, kijken en communiceren met je huisdieren, altijd en overal, alles via je smartphone!

Gomer heeft een speciaal ontworpen, buigzame hand die zichzelf automatisch vormt naar wat het ook maar grijpt. Gomer kan afstandsbedieningen, drank en bloemen doorgeven aan iedereen. Gomer kan allerlei gecompliceerde taken uitvoeren. Je kunt je fantasie gebruiken om hem coole dingen te laten doen.

Bewegingsmonitor: met Gomer’s camera en mobiele platform kunt u uw huis, geliefden en bezittingen beschermen via uw mobiele telefoon, zodat uw huis veilig is, waar u ook bent.

Als gezinslid heeft Gomer zijn eigen vriendelijke persoonlijkheid, aangedreven door zijn eigen AI. Hij kan je herinneren en je emotie herkennen. Hij vindt het ook leuk om vrienden te maken, handen te schudden en spelletjes met je te spelen.

STEM Onderwijs: Grafische programmering en robotica inspireren uw kinderen om creatief te zijn, te innoveren en de wereld vanuit verschillende invalshoeken bekijken.

Gomer kan je speelmaatje zijn en je huisdier zal niet langer eenzaam zijn. Je kunt naar je huisdier kijken, met hem praten en spelen met de ingebouwde HD-camera.

Via Indiegogo wordt Gomer tijdelijk met 34% korting geleverd:
Gomer + kabel / adapter + gratis software-upgrades. De verzendkosten bedragen $ 29 USD voor de hele wereld, die automatisch aan de factuur wordt toegevoegd. Items inbegrepen:
  • Gomer Robot
  • Kabel/Apapter
  • Gratis Software Upgrades

Meer info op Indiegogo