Inventarisatie-robot ROBi van Fetch Robotics en Surgere

Surgere, een industriële leider in het leveren van vision en control systemen brengt in samenwerking met Fetch robotics haar inventarisatie robot ROBi op de markt.

De inventarisatie-robot ROBi , wat staat voor Robotically Optimized and Balanced inventory, automatiseert herhalende voorraadinventarisaties om tijd te besparen en de nauwkeurigheid in automobiel-productie en magazijnomgevingen te verbeteren.

Het mobiele platform, gebouwd door Fetch Robotics, kan botsingen dynamisch vermijden door gebruik te maken van optische sensoren, die de robot bij blinde hoeken laat vertragen.

ROBi rijdt een programmeerbare route en genereert een 3D-kaart van de faciliteit. RFID (Radio Frequency Identification) sensoren op de robot scannen vanuit verschillende hoeken de RFID labels en locatiegegevens.

De robot verzendt de verzamelde gegevens naar een cloud-based goederen-management-systeem dat is ontwikkeld door Surgere. Vanuit dit systeem kunnen werknemers zoekopdrachten uitvoeren naar goederen.

“ROBi’s real-time rapportage mogelijkheden, het in kaart brengen van de locatie, en de geavanceerde sensor technologie maakt het mogelijk om een bedrijf erop te laten vertrouwen dat hun voorraad 24 uur per dag nauwlettend wordt gecontroleerd. ” zegt William Wappler, president and CEO van Surgere.

Het ROBi-platform heeft succesvol een grootschalige pilot uitgevoerd in een distributiecentrum van Dayton, Ohio, Tier-1, en is klaar voor grootschalige implementatie.

 

Bron: Surgere