KOBI robotmaaier haalt ook sneeuw en bladeren weg

De Kobi robotmaaier is een robot met 3 verschillende modules: één voor het maaien van je gazon, één voor het verwijderen van bladeren en één voor het weg blazen van sneeuw.

Kobi werkt autonoom, maar alleen als jij dat wilt. Je bent altijd in controle en kan Kobi vertellen waar te gaan, wanneer te starten en wanneer te stoppen via een smartphone app.

Kobi is een mulchmaaier. Het versnipperde gras wordt in het gazon gedrukt. De mulchlaag voorkomt het verdampen van water en dient als mest voor het gazon. Op een bemest gazon groeit minder snel mos.

Kobi snijd en mulcht het gras een fractie van een centimeter elke keer, pakt bladeren op, en verwijdert sneeuw terwijl het nog valt.

Kobi heeft WiFi, Bluetooth en mobiele data-connectiviteit. Dit laatste is onafhankelijk van de provider: Kobi zal altijd kiezen voor het sterkste netwerk in zijn omgeving.

Kobi neemt een proactieve benadering voor het verwijderen van sneeuw. De robotmaaier is verbonden met een weersvoorspellingsdienst. De robot begint het verwijderen van sneeuw tijdens het vallen.

Kobi gebruikt nauwkeurige positionering, onafhankelijk van een perimeter draad.
Er wordt gebruik gemaakt van een combinatie van geavanceerde GPS en verschillende sensoren welke welke op de centimeter nauwkeurig de positie bepalen.

Kobi heeft een trainingsmode welke hem in staat stelt te leren waar de grens ligt van het te bewerken gebied. Zeg maar een virtuele perimeter-draad. Ook wil hij weten waar hij de bladeren en sneeuw moet achterlaten. Als hij die informatie heeft doet hij verder alles zelfstandig.

Momenteel is de Kobi robotmaaier nog niet te koop. Er loopt een pilotproject waar gebruikers de robot aan het testen zijn.
Wil je weten wanneer de Kobi robotmaaier te koop is dan kan dat via de website: thekobi.com