Macnica Inc is de nieuwe distributeur voor robotfabrikant Avidbots in Japan

distributeur voor robotfabrikant Avidbots
The Avidbots Neo autonomous floor cleaning robot empowers cleaning teams. (CNW Group/Avidbots)

Macnica Inc is nieuwe distributeur voor robotfabrikant Avidbots in Japan. Avidbots Corp. heeft een distributieovereenkomst ondertekend met Macnica Inc., een leverancier van speciale technologieproducten in Japan en wereldwijd.

Macnica zal de Neo zelfrijdende vloerwasrobot in Japan distribueren naar klanten die kampen met het grootste tekort aan arbeidskrachten in het land in meer dan 40 jaar.

Een vergrijzende en dalende bevolking zorgt ervoor dat Japanse bedrijven wanhopig op zoek zijn naar werknemers, met name op het gebied van faciliteitenbeheer en schoonmaakwerk, waardoor de arbeidskosten omhoog schieten.

Macnica kan nu een autonome servicerobot voor vloerreiniging aanbieden die de arbeidsbehoeften en -kosten verlaagt en tegelijkertijd een hogere kwaliteit en consistente schoonmaakservice biedt.

De Avidbots Neo is een speciaal gebouwde vloerreinigingsrobot die geavanceerde navigatietechnologie integreert met hardware die is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, lange levensduur, onderhoudsgemak, veiligheid en hoge productiviteit.

“We hebben klanten die simpelweg niet genoeg personeel kunnen vinden om hun faciliteiten schoon te maken, of deze klanten verliezen schoonmakers als gevolg van hun pensioen”, zegt Tomokazu Kanazawa, directeur van New Business Development voor Macnica Inc.

“De Avidbots Neo stelt ons in staat een service te bieden die de behoefte aan menselijke hulpbronnen vermindert en tegelijkertijd superieure reiniging levert, die kan worden gevolgd via gedetailleerde rapporten. ”

Neo stelt zowel interne schoonmaakteams als aannemers van bouwservices in staat om een ​​innovatieve technologiegedreven benadering van schoonmaken aan te bieden die de kosten verlaagt, de service verbetert en hen van concurrentie onderscheidt.

Neo wordt ondersteund door een eenvoudig te gebruiken webportal dat realtime en historische rapportage biedt, waardoor de teams beter worden geïnformeerd over de schoonmaakploeg.

Macnica zal installatie-, support- en onderhoudsdiensten voor Neo leveren aan klanten in verschillende doelindustrieën, waaronder luchthavens, winkelcentra, logistieke industrieën, fabrieken en kantoren.