Rethink Robotics breidt haar wereldwijde distributie netwerk uit

Rethink Robotics heeft aangekondigd dat het een partnerschap is aangegaan met vier toonaangevende automatisering providers over de hele wereld.

Huma Robotics in Frankrijk, Active8 Robots en Cobotix in het Verenigd Koninkrijk en iCobots in Israël.

De nieuwe distributeurs zullen fabrikanten helpen om flexibiliteit en verbetering van hun productie-processen te verkrijgen door de inzet van Rethink’s slimme en collaborative Sawyer robot.

Met de nieuwe distributeurs verstevigt Rethink Robotics haar wereldwijde netwerk van distributeurs na eerder al overeenkomsten gesloten te hebben met toonaangevende automatisering aanbieders in Duitsland, China, Japan en Mexico.

Human Robotics
Gevestigd in Bordeaux, Human Robotics, samen met haar moederbedrijf, Génération Robots, verstrekt technologieën en diensten aan industriële klanten in heel Frankrijk sinds 2008.

Active8 Robots
Active8 Robots is een full-service provider in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf heeft meer dan een eeuw ervaring in industriële robotica, integratie en, meer recent, collaborative robots.

Gobotix
Gobotix is ook gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en opereert al meer dan 35 jaar in de machine tooling markt.

iCobots
iCobots is een importeur van de nieuwste technologie om het mondiale concurrentievermogen van de Israëlische fabrikanten te stimuleren. Met klanten in de elektronica, metaalproductie, kunststoffen, consumptiegoederen en nog veel meer, is iCobots klaar om aan de groeiende vraag naar collaboratieve robot oplossingen in Israël te voldoen.