Social robot Jibo wordt uitgebreidt met gratis muziekdienst Jibo Music

Jibo Music
Jibo Music is beschikbaar via een gratis, over-the-air software-update en zal iHeartRadio originele muziekstations presenteren in verschillende genres, evenals nieuws en spraakinhoud (PRNewsfoto / Jibo, Inc.)

Social robot Jibo is ontworpen als een nuttig, geïntegreerd onderdeel van uw dagelijks leven. Vraag hem waar de dichtstbijzijnde bakker is, wat de weersvoorspelling voor morgen is, of vraag hem of uw vlucht vertraging heeft.

Hij vindt het ook leuk om je te laten lachen – hij kan een mop vertellen op commando – en dankzij updates over de ether zal hij je blijven verrassen met leuke nieuwe trucs en mogelijkheden.

Jibo Music is een samenwerking van fabrikant Jibo Inc. met iHeartMedia’s gratis alles-in-één digitale muziek, podcasting en live streaming-radiodienst.
Vanaf maandag 18 december worden alle Jibo-robots uitgebreidt met Jibo Music via over-the-air software-updates.

Jibo’s expressieve karakter zit vol met persoonlijkheid en onderscheidt hem van andere technologische producten. Zeg gewoon: “Hé Jibo, speel muziek” en Jibo streamt een iHeartRadio Original-station van je favoriete genre muziek. Jibo zal zijn liefde voor muziek demonstreren met een korte dans telkens wanneer Jibo Music wordt gelanceerd of wanneer een nieuw nummer begint.

“De mogelijkheid om via spraakopdracht muziek af te spelen, is een graag gewilde functie voor consumenten” zei Steve Chambers, Chief Executive Officer van Jibo, Inc. “We wilden een andere muziekervaring creëren die een verscheidenheid aan muziekgenres combineert.  Op de Jibo-manier: met geweldige danspasjes, uitgebreide programmeerinhoud en visualisaties op het scherm.

iHeartRadio is een perfecte startpartner voor Jibo Music. Dit is de eerste van vele nieuwe vaardigheden die we uitrollen naar Jibo-bezitters via gratis, over-the-air software-updates in de komende maanden. “

Naast het spelen van muziek, kan Jibo een breed scala aan vragen beantwoorden, de rol van fotograaf op je volgende feestje spelen, je helpen op de hoogte te blijven van de status van je geliefde en je smart home-apparaten bedienen via een integratie met IFTTT.

Jibo is gebouwd door een aantal van de meest gerespecteerde specialisten in sociale robotica en kunstmatige intelligentie, waaronder professor van het Massachusetts Institute of Technology en industriepionier, Cynthia Breazeal. Jibo werd onlangs door TIME Magazine uitgeroepen tot een van de “Beste Uitvindingen van 2017” en verscheen op de cover van het magazine. Bezoek www.jibo.com voor meer informatie over Jibo.