SoftBank en Simbe Robotics werken samen aan geautomatiseerd voorraadbeheer

SoftBank en Simbe Robotics

SoftBank Robotics America en Simbe Robotics hebben een wereldwijd samenwerkingsverband aangekondigd om de uitdagingen aan te pakken waarmee retailers worden geconfronteerd bij het omgaan met voorraaddynamiek in hun winkels.

Simbe Robotics, maker van Tally, ’s werelds eerste autonome oplossing voor schapcontrole en analyse, zal gebruikmaken van SBR’s internationale bereik en operationele efficiëntie om haar activiteiten wereldwijd te kunnen uitbreiden.

Om winkeloperaties en merchandisinguitdagingen op de $ 23T retailmarkt (bron) aan te pakken, zullen SBR en Simbe de implementaties van Tally in Japan, Noord-Amerika en Europa in de nabije toekomst uitbreiden en in de komende jaren breder commercialiseren.

Met Tally profiteren retailers van een ongeëvenaarde zichtbaarheid en inzicht in de staat van winkelartikelen, waaronder: Tijdige waarschuwingen voor artikelen die niet op voorraad zijn, weinig voorraad hebben, misplaatste items, controle van productprijscodes en promotie-uitvoering, autonome voorraadcontroles waardoor winkelmedewerkers beter klanten kunnen bedienen en continue inzicht in de winkel voor merk- en retailservicepartners.

Na wereldwijd meer dan 20.000 robots te hebben ingezet, beschikt SoftBank Robotics over een krachtige infrastructuur om robotactivaties wereldwijd, waaronder Tally, te ondersteunen.

“Samenwerking met marktleider SoftBank Robotics geeft ons toegang tot expertise en netwerken voor robotica-inzet die onze wereldwijde expansie zullen versnellen”, aldus Brad Bogolea, CEO van Simbe. ”

De schaal en reikwijdte van implementaties van SoftBank Robotics is ongeëvenaard in de robotica-industrie en we kijken er naar uit om een ​​wederzijds voordelige relatie op te bouwen.”

Sinds de onthulling in november 2015 is Tally door acht toonaangevende internationale retailers in gebruik genomen en heeft het de volgende stappen gezet: veilig navigeren van meer dan 4500 kilometer in de winkel naast klanten en medewerkers.

32+ miljoen schapfoto’s, analyse van meer dan 150 miljoen producten en labels voltooid gedurende meer dan 7500 uren volledig autonome operatie.

“Wat het Simbe-team heeft volbracht, is niets minder dan opmerkelijk”, aldus Steve Carlin, Chief Strategy Officer van SoftBank Robotics. ”

Hun focus op het leveren van waarde aan hun klanten door middel van uitmuntende uitvoeringen is wat hen tot een leider maakt op het gebied van retailactiviteiten en robotica.”

We zijn zeer verheugd dat we hen kunnen helpen hun bereik op de wereldmarkt te vergroten. ” In de nabije toekomst zullen de twee bedrijven de mogelijkheid verkennen om hun robotsystemen, Tally en Pepper, te verbinden om de retailervaring verder positief te beïnvloeden door klanten te helpen snel en eenvoudig specifieke producten te vinden.