Sophia robot neemt deel aan het Emerge Americas discussie forum

Sophia robot neemt deel aan het Emerge Americas

Sophia robot neemt deel aan het Emerge Americas discussieforum.
De beroemde robot van Hanson Robotics zal spreken in gezelschap van vertegenwoordigers van grote internationale technologiebedrijven zoals IBM, Akamai, Microsoft en Facebook.

Emerge Americas is een technologie event dat elk jaar plaatsvindt in Miami, Florida. Het event geeft deelnemers uit Latijns America, Noord-Amerika en Europa de gelegenheid om met elkaar te netwerken.

Sophia is Hanson Robotics‘ meest geavanceerde robot en bezit een opmerkelijke expressiviteit, esthetiek en interactiviteit. Ze kan een hele reeks gezichtsuitdrukkingen simuleren, gezichten herkennen, mensen in de ogen kijken en er natuurlijke gesprekken mee voeren.

Sophia maakte haar debuut op de South by Southwest-show in maart 2016. Sindsdien is ze een veelgevraagde media-persoonlijkheid geworden. Ze heeft talloze persinterviews gedaan, waarbij ze meer dan een miljard opdrachten verzamelde op een online website van CNBC.

Ze is ook verschenen op de meest algemeen bekeken televisieseries waaronder CBS 60 Minutes met Charlie Rose, de Tonight Show met Jimmy Fallon en Good Morning Britain met Piers Morgan.

Ze was keynote speaker, panellid en meet-and-greeter bij enkele van ’s werelds meest prestigieuze conferenties, en zelfs bij leden van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Sophia was te zien in het jaarverslag van AUDI en sierde de omslag van ELLE magazine.