Star Wars Stormtrooper Robotspeelgoed van Ubtech

De Chinese humanoid fabrikant UBtech heeft een Stormtrooper robot uitgebracht. Stormtroopers, ook wel imperial stormtroopers, zijn de infanteristen van het Galactisch Keizerrijk in de Star Wars films.

Het robotspeelgoed heeft de volgende kenmerken:

GEZICHTSHERKENNING Interacties aanpassen door maximaal drie gezichten op te slaan met behulp van gezichtsbiometrie.

SPRAAKCOMMANDO’S Geef je Stormtrooper-robot orders door voorgeprogrammeerde woorden uit te spreken.

AUGMENTED REALITY Bescherm je Stormtrooper-robot met een realistische app-ervaring in zowel eerste als derde persoon.

MISSION MODE Geef opdracht aan je First Order Stormtrooper-robot om vooraf geselecteerde missies uit te voeren of je eigen missies te creeren in de bijbehorende app. Gebruik de meegeleverde blaster in missie-modus om succes te behalen.

SENTRY-MODUS Geef je First Order Stormtrooper-robot opdracht om op een aangewezen plek in je huis te patrouilleren.

FUNCTIE CAMERA Inspecteer en beveilig de omgeving met het uitzicht van de eerste persoon via de ingebouwde camera op de helm van de First Order Stormtrooper Robot.

ACCELEROMETER & GYROSCOOP Ingebouwde versnellingsmeter en gyroscoop om ervoor te zorgen dat je First Order Stormtrooper-robot altijd klaarstaat om orders in alle richtingen uit te voeren.

INFRAROOD SENSOR Met de infraroodsensor kan je First Order Stormtrooper-robot steile dalingen uitvoeren terwijl hij in het gebied patrouilleert.

TRIPLE ARRAY MICROPHONE Geef opdracht aan je First Order Stormtrooper-robot vanuit elke richting d.m.v. een samenstelling van drie microfoons voor maximaal bereik.

De Ubtech Stormtrooper robot kost €299