Universal Robots introduceert plug-en-produce oplossingen op Hannover Messe

Universal Robots

Van 23 tot 27 april is de jaarlijkse Hannover Messe, een van de grootste industriebeurzen ter wereld waar ook veel robotica fabrikanten vertegenwoordigd zullen zijn. Eén van de exposanten is Universal Robots, een Deense robotfabrikant en marktleider in collaboratieve robots.

Universal Robots heeft aangekondigd dat ze op de Hannover Messe zal demonstreren hoe ‘Plug-and-Produce’ een eenvoudige en flexibele implementatie van automatiseringsoplossingen mogelijk maakt.

Via praktische toepassingsvoorbeelden wil het bedrijf laten zien hoe veelzijdige, snel geïntegreerde componenten bedrijven in staat stellen om succesvol uitdagingen aan te gaan, zoals een groeiende verscheidenheid aan producten en steeds flexibelere batchgroottes.

“Op onze beurs-stand zullen bezoekers zien dat ‘Plug-and-Produce’ een realiteit is, dankzij ons UR + ecosysteem en biedt toegang tot een constant groeiend aantal grijpers, sensoren, software en extra accessoires, die allemaal implementeerbaar zijn via Plug-and-Play. Dit vermindert de installatietijd en kosten voor automatiseringsoplossingen en maakt ze daarom tot een realistische optie, ook voor kleine en middelgrote bedrijven, “zegt Helmut Schmid, General Manager voor Universal Robots in West Europa.

Universal Robots staat op Stand B 32,  Hall 17.